یـا امیر المومنین حیدر کرار (ع

شکاف دیوار کعبه و تلاش وهابی ها در مخفی نمودن آن

همانطور که مي دانيم حضرت علي عليه السلام مولود کعبه است و نيز فاطمه بنت اسد (س) از در کعبه وارد نشد بلکه ديوار کعبه براي او به أمر خدا شکافته شد و او وارد کعبه شد خبر ها حاکي است که تا کنون چندين بار اين محل را حکومت وهابي سعودي با روشهاي محتلف پوشانده است ولي باز هم اين محل کاملا پوشيده نميشود !
در رکن يماني اثر ترک واضح و آشکار است  

                            

اکنون در اين عکس ببينيد که چگونه اين قسمت مرمت شده

تا معجزه الهي تولد و عظمت علي عليه السلام را بپوشانند

                           

در اين عکس انواع ديگري از مرمت را در سالي ديگري

مي بينيد که سنگي مختلف از سنگ اصلي کعبه

استفاده شده است.

به رنگ سنگ و ميخ ها توجه کنيد

در اينجا مسلمانان را مي بينيم که به اين جايگاه بزرگ تبرک

ميجويند و اظهار ارادت به حضرت اميرالمومنين (ع) ميکنند

سالهاي ديگر و مرمتي ديگر ونوع جديدي از سنگها با رنگهاي

مختلف را مي بينيد براي پنهان کردن اين معجزه حق

                 

  

   

همانگونه که مي بينيد در اينجا ميخ هاي آهني و بسيار بلند

و محکم نيز بکار رفته تا مانع از ترک خوردن سنگ ها شود 

درنهايت هم پرده کعبه روي ديوارها کشيده مي شود

تا اثري از تعميرات نمايان نگردد

منبع: سايت 13 رجب

www.valiasr-aj.  com


نوشته شده در جمعه 27 شهريور 1394ساعت 1:31 توسط راحله 313| |

فرمایشات آیت‌الله بهجت قدس‌سره

سؤال: آيا ممكن است اين بلاهاى وارده از باب عقوبت و كيفر گناهان نباشد، بلكه به جهت ترفيع درجات و از باب « أَلْبَلآءُ لِلْوِلاءِ. »(1)؛ (بلا، براى دوستى است.) باشد؟

جواب: براى اهل ولاء مطلب روشن است، هرچه بيشتر مبتلا گردند، يقينشان زيادتر مى شود.
ميثم تمار بر سرِ دار بود هر آن و هر لحظه اطمينان و ايمانش بيشتر مى شد؛ زيرا به او خبر داده بودند.(2)

در هر حال، از سوى حضرت امام زمان ـ عجّل اللّه تعالى فرجه الشّريف ـ زياد سفارش شده و اصرار شده كه در اين زمانه و زمينه، دعاى فرج بسيار خوانده شود.(3)

1.به اين مضمون: اصول كافى، ج2، ص109، 252 و 253؛ وسائل الشيعة، ج3، ص252، روايت 3553؛ ص263، روايت 3593؛ ج12، ص175، روايت 16002.

2.اختصاص، ص 75؛ بحار الانوار، ج 42، ص 130 ـ 133.

3.بحار الانوار، ج52، ص92؛ ج53، ص180؛ احتجاج، ج2، ص469 و...


نوشته شده در سه شنبه 24 شهريور 1394ساعت 18:2 توسط راحله 313| |

ایا ام کلثوم همسر عمربن خطاب دختر حضرت علی (ع)
و حضرت فاطمه (س) بوده یا دختر ابوبكر ...

عده‌اى از دانشمندان شيعه و سنى با پذيرش اصل ازدواج، نكته ديگرى را مطرح كرده‌اند كه امّ‌كلثوم همسر عمر، دختر امير مؤمنان عليه السلام نبود؛‌ بلكه دختر ابوبكر بوده است؛ از جمله يحيى بن شرف نووى، مهمترين شارح صحيح مسلم در كتاب تهذيب الأسماء اين مطلب را نقل كرده و آيت الله مرعشى نجفى از عالمان شيعه در شرح احقاق الحق به اين مطلب تصريح كرده‌اند.[۷]

يکي از آخرين اظهارنظرها در اين باره نظري است که چندين سال پيش از سوي آيت ا... سيدشهاب الدين مرعشي نجفي (ره) ابراز شده است. ايشان اين ازدواج را انکار کرده و آن را از اشتباهات تاريخي شمرده است.

به گفته مرحوم مرعشي نجفي:

از جمله اشتباهات بزرگ تاريخي، وقوع ازدواج بين مخدره مکرمه حضرت ام کلثوم(س) بنت علي و فاطمه(عليهما السلام) با عمربن خطاب مي باشد و حق در مسئله اين است که:

ام کلثومي که با عمر ازدواج کرده دخترخوانده حضرت اميرالمومنين(ع) و دختر ابوبکر از اسماء بنت عميس مي باشد و چون در کودکي پدر خود را از دست داده بود، اميرالمومنين(ع) زوجه ابوبکر را تزويج فرموده و اين بچه زير نظر آن حضرت بزرگ شده و همه جا به او خطاب مي کردند، بنت علي(ع). و شواهد متعددی بر نفی تزویج حضرت ام کلثوم بنت علی و فاطمه علیهم السلام با عمر موجود است

از جمله مسلم است بين مورخين ام کلثوم که زوجه عمر بوده، در زمان حضرت مجتبي(ع) در مدينه با پسرش زيدبن عمر از دنيا رفته و حضرت بر هر دو جنازه يک نماز ميت خوانده اند و همين مدرک عده اي از فقها در اثبات جواز يک نماز بر دو ميت مي باشد.

اما ام کلثومي که بنت علي و فاطمه (عليهما السلام) بوده، در کربلا حضور داشته و در شب يازدهم محرم همراه با خواهرشان عقيله بني هاشم حضرت علي المخدره زينب کبري (س) تا صبح همدم اطفال به جا مانده از شهدا بودند. [۸]

توجه به اینکه قاعدتا وجود ام کلثوم همسر خلیفه دوم که فرزندی هم داشت در بین اهل بیت علیهم السلام می باید بسیار پر رنگ در نقل واقعه کربلا و اسارت کوفه و شام منعکس می شد و اصولاً برای او حرمتی قائل می‌شدند. نشان می دهد که ام کلثوم فرزند حضرت علی علیه السلام و فاطمه سلام الله علیها .. همسر عمر نبوده است. [۹]

علامه مامقانی می نویسد:
هی جلیلة القدر فهیمة بلیغة، و انی اعتبرها من الثقات؛ او جلیل القدر و فهیم و بلیغ بود و من او را از افراد ثقه می دانم

عمر رضا کحاله می گوید : از برترین بانوان زمان خویش بود.[۱۰]

7-بررسی شبهه ازدواج ام کلثوم با عمر. سایت ولیعصر.
بازیابی:23 فروردین 1394
8- جواد قربان پور، کتیبه ها تشنه نام تواند،
ص26 به نقل از مسائل جدید، ج5
9- تاریخ تحلیلی و سیاسی اسلام، دکتر علی اکبر حسنی،
دفتر نشر فرهنگ اسلامی، چاپ اوّل، ۱۳۷۹ ش، ج ۲، ص 59
10- احمد صادقی اردستانی . زنان دانشمند و راوی حدیث

 

 


نوشته شده در سه شنبه 24 شهريور 1394ساعت 17:56 توسط راحله 313| |

«محمد بن جعفر بن ابی طالب» فرزند جعفر طیار،

برادرزاده علی ابن ابی طالب و همسر ام‌کلثوم دختر علی ابن ابی طالب ، و یکی از فرماندهان سپاه عمر در حمله اعراب به ایران بوده است.

وی در حبشه و در زمانی که گروهی از مسلمانان به دستور محمد عبدالله و به ریاست جعفر بن‌ ابی‌طالب، هجرت کرده بودند، متولد شد.محمد عبدالله بعد از کشته شدن جعفر به اسماء بنت عمیس که مادر محمد بود، گفت: «غم مخور که من ولی ایشان در دنیا و آخرت هستم» و گفت: «محمد شبیه عمویم، ابوطالب است.» محمد‌ بن جعفر طیار، در صدر اسلام در تهاجم به ایران حاضر شد و در جنگ شوشتر زخم برداشت و بر اثر همان زخم در هفت کیلومتری شهرستان دزفول، کشته و به خاک سپرده شد.

آرامگاه محمد بن جعفر طیار در دزفول به وی منتسب است. بنای این بقعه ظاهراً در عصر امیر تیمور گورکانی و پسرش شاهرخ میرزا ساخته در دوره صفویه و بعد از آن چند بار تجدید بنا شد و اکنون در فهرست آثار میراث فرهنگی به ثبت رسید.


نوشته شده در سه شنبه 24 شهريور 1394ساعت 17:51 توسط راحله 313| |

بسم الله الرحمن الرحیم

ولادت اميرمؤمنان عليه السلام دركعبه ازديدگاه شيعيان و اهل سنت قطعي و متواتر است ، و اين كه احدي غير از آن حضرت در داخل خانه كعبه به دنيا نيامده نيز اجماعي است .

روايات متواترى وارد شده كه فاطمه بنت اسد

اميرمؤمنان على بن ابى طالب (ع) را در داخل كعبه به دنيا آورده است .

جهت اطلاع به اين آدرس رجوع کنيد

ثانيا:اين نقطه شکاف در حقيقت همان مکاني است که ديوار باز شد و حضرت فاطمه مادر حضرت علي عليهما السلام وارد آن شدند و الا کعبه چندين با تخريب شده و دوباره بازسازي شده است لذا شکافتن ديوار به اين اندازه کوچک نبوده که اشکال شود چطور از اين جاي کوچک مي شود رد شد!! بلکه اين ترک کوچک محل شکاف  را نشان مي دهد نه اندازه را لذا برخي از حجاج که به آن نقطعه مورد نظر دقت کرده اند مي گويند که آن محل با سيمان و مصالح ديگر مانند ميخ پوشانده شده است تا آن ترک ديده نشوداما به عنوان نمونه روايتي را ذکر مي کنيم تا براي شما روش شود که ديوار کعبه شکافته شد و حضرت فاطمه وارد آن شد:
شيخ صدوق نقل مي کند:

حَدَّثَنَا عَلِيُّ بْنُ أَحْمَدَ بْنِ مُوسَى الدَّقَّاقُ رَحِمَهُ اللَّهُ قَالَ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ جَعْفَرٍ الْأَسَدِيُّ قَالَ حَدَّثَنَا مُوسَى بْنُ عِمْرَانَ عَنِ الْحُسَيْنِ بْنِ يَزِيدَ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ سِنَانٍ عَنِ الْمُفَضَّلِ بْنِ عُمَرَ عَنْ ثَابِتِ بْنِ دِينَارٍ عَنْ سَعِيدِ بْنِ جُبَيْرٍ قَالَ قَالَ يَزِيدُ بْنُ قَعْنَبٍ كُنْتُ جَالِساً مَعَ الْعَبَّاسِ بْنِ عَبْدِ الْمُطَّلِبِ وَ فَرِيقٍ مِنْ عَبْدِ الْعُزَّى بِإِزَاءِ بَيْتِ اللَّهِ الْحَرَامِ إِذْ أَقْبَلَتْ فَاطِمَةُ بِنْتُ أَسَدٍ أُمُّ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ ع وَ كَانَتْ حَامِلَةً بِهِ لِتِسْعَةِ أَشْهُرٍ وَ قَدْ أَخَذَهَا الطَّلْقُ فَقَالَتْ رَبِّ إِنِّي مُؤْمِنَةٌ بِكَ وَ بِمَا جَاءَ مِنْ عِنْدِكَ مِنْ رُسُلٍ وَ كُتُبٍ وَ إِنِّي مُصَدِّقَةٌ بِكَلَامِ جَدِّي إِبْرَاهِيمَ الْخَلِيلِ ع وَ أَنَّهُ بَنَى الْبَيْتَ الْعَتِيقَ فَبِحَقِّ الَّذِي بَنَى هَذَا الْبَيْتَ- وَ بِحَقِّ الْمَوْلُودِ الَّذِي فِي بَطْنِي لَمَّا يَسَّرْتَ عَلَيَّ وِلَادَتِي قَالَ يَزِيدُ بْنُ قَعْنَبٍ فَرَأَيْنَا الْبَيْتَ وَ قَدِ انْفَتَحَ عَنْ ظَهْرِهِ وَ دَخَلَتْ فَاطِمَةُ فِيهِ وَ غَابَتْ عَنْ أَبْصَارِنَا وَ الْتَزَقَ الْحَائِطُ فَرُمْنَا أَنْ يَنْفَتِحَ لَنَا قُفْلُ الْبَابِ فَلَمْ يَنْفَتِحْ فَعَلِمْنَا أَنَّ ذَلِكَ أَمْرٌ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ ثُمَّ خَرَجَتْ بَعْدَ الرَّابِعِ وَ بِيَدِهَا أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ ع ثُمَ‏ قَالَتْ إِنِّي فُضِّلْتُ عَلَى مَنْ تَقَدَّمَنِي مِنَ النِّسَاءِ لِأَنَّ آسِيَةَ بِنْتَ مُزَاحِمٍ عَبَدَتِ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ سِرّاً فِي مَوْضِعٍ لَا يُحِبُّ أَنْ يُعْبَدَ اللَّهُ فِيهِ إِلَّا اضْطِرَاراً وَ أَنَّ مَرْيَمَ بِنْتَ عِمْرَانَ هَزَّتِ النَّخْلَةَ الْيَابِسَةَ بِيَدِهَا حَتَّى أَكَلَتْ مِنْهَا رُطَباً جَنِيًّا وَ أَنِّي دَخَلْتُ بَيْتَ اللَّهِ الْحَرَامَ فَأَكَلْتُ مِنْ ثِمَارِ الْجَنَّةِ وَ أَوْرَاقِهَا فَلَمَّا أَرَدْتُ أَنْ أَخْرُجَ هَتَفَ بِي هَاتِفٌ يَا فَاطِمَةُ سَمِّيهِ عَلِيّاً فَهُوَ عَلِيٌّ وَ اللَّهُ الْعَلِيُّ الْأَعْلَى يَقُولُ إِنِّي شَقَقْتُ اسْمَهُ مِنِ اسْمِي وَ أَدَّبْتُهُ بِأَدَبِي وَ وَقَفْتُهُ عَلَى غَامِضِ عِلْمِي وَ هُوَ الَّذِي يَكْسِرُ الْأَصْنَامَ فِي بَيْتِي وَ هُوَ الَّذِي يُؤَذِّنُ فَوْقَ ظَهْرِ بَيْتِي وَ يُقَدِّسُنِي وَ يُمَجِّدُنِي فَطُوبَى لِمَنْ أَحَبَّهُ وَ أَطَاعَهُ وَ وَيْلٌ لِمَنْ أَبْغَضَهُ وَ عَصَاهُ.

يزيد بن قعنب گويد من با عباس بن عبد المطلب و جمعى از عبد العزى برابر خانه كعبه نشسته بوديم كه فاطمه بنت اسد مادر امير المؤمنين (ع) كه نه ماه باو آبستن بود آمد و درد زائيدن داشت گفت خدايا من بتو ايمان دارم و بدان چه از نزد تو آمده است از رسولان و كتابها مؤمنم و بسخن جدم ابراهيم خليل تصديق دارم و او است كه اين بيت عتيق را ساخته بحق آنكه اين خانه را ساخته و بحق مولودى كه در شكم من است ولادت را بر من آسان كن، يزيد بن قعنب گويد ما بچشم خود ديديم كه خانه از پشت شكافت و فاطمه بدرون آن رفت و از ديده ما نهان شد و ديوار بهم آمد و خواستيم قفل در خانه را بگشائيم گشوده نشد و دانستيم كه اين امر از طرف خداى عز و جل است و پس ازچهار روز بيرون آمد و امير المؤمنين را در دست داشت و سپس گفت من بر همه زنان گذشته فضيلت دارم زيرا آسيه بنت مزاحم خدا را بنهانى پرستيد در آنجا كه خوب نبود پرستش خدا جز از روى ناچارى و مريم دختر عمران نخل خشك را بدست خود جنبانيد تا از آن خرماى تازه چيد و خورد و من در خانه محترم خدا وارد شدم و از ميوه بهشت و بار و برگش خوردم و چون خواستم بيرون آيم يك هاتفى آواز داد اى فاطمه نامش را على بگذار كه او على است و خداى اعلى ميفرمايد من نام او را از نام خود گرفتم و بادب خود تاديبش نمودم و غامض علم خود را به او آموختم و اوست كه بت‏ها را در خانه من مي شكند و او است كه در بام خانه‏ام اذان ميگويد و مرا تقديس و تمجيد ميكند خوشا بر كسى كه او را دوست دارد و فرمان بردار و بدا بر كسى كه او را دشمن دارد و نافرمانى كند و صلى اللَّه على نبينا محمد و آله الطيبين الطاهرين.

ابن بابويه، محمد بن على، الأمالي (للصدوق)، 1جلد، كتابچى - تهران، چاپ: ششم، 1376ش ص 132


نوشته شده در سه شنبه 17 شهريور 1394ساعت 13:1 توسط راحله 313| |

تصاویر محل ضربت خوردن امام علی (ع) در مسجد کوفه
هنگامی که سه نفر از باقیمانده خوارج در مکه هم‌قسم شدند تا نقشه شوم خویش را در ماه رمضان سال 40 هجری قمری عمل کنند، زمان زیادی نگذشت، دو نفر از آن‌ها که برای قتل معاویه و عمرو بن عاص رهسپار محل مأموریت خود شدند، در اجرای نقشه خود ناکام ماندند و تنها عبدالرحمن بن ملجم مرادی در شب نوزدهم ماه رمضان فرق مظلوم‌ترین فرد عالم را شکافت.

عبدالرحمن بن ملجم مرادی همراه با شبیب بن بجره اشجعی در سحرگاه شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در مسجد کوفه کمین کرد و هنگامی که امیرالمؤمنین(ع) سر بر سجده نهاد، شمشیر زهرآگین خود را فرود آورد، در این هنگام حضرت علی(ع) در محراب مسجد افتاد و فرمود:

«بسم الله و بالله و علی ملّة رسول الله فزت و ربّ الکعبه»

سوگند به خدای کعبه که رستگار شدم.

امام علی (ع),محل ضربت خوردن امام علی (ع),مسجد کوفه

امام(ع) در حالی که خون از سر و صورت شریفش جاری بود، فرمود:

«هذا ما وعدنا الله و رسوله»، این همان وعده‌ای است که خداوند متعال و رسولش به من داده‌اند، در این زمان چون امام توان برگزاری نماز جماعت را نداشت، به امام حسن(ع) فرمود نماز را ادامه دهد و خود نشسته نماز را اقامه کرد.

امام علی (ع),محل ضربت خوردن امام علی (ع),مسجد کوفه

نقل شده است که جبرئیل در میان آسمان و زمین ندا داد و گفت:

«تهدّمت والله ارکان الهدی وانطمست أعلام التّقی وانفصمت العروه الوثقی

قُتل ابن عمّ المصطفی قُتل الوصیّ المجتبی قُتل علیّ المرتضی

قَتَله أشقی الْأشقیاء»

سوگند به خدا که ارکان هدایت در هم شکست و ستاره‌های دانش نبوت تاریک و نشانه‌های پرهیزکاری بر طرف شد و عروه الوثقی الهی گسیخته شد، زیرا پسر عموی رسول خدا(ص) شهید شد، سید الاوصیا و علی مرتضی به شهادت رسید،

وی را سیاه بخت‌ترین اشقیاء به شهادت رسانید.
منبع:

www.beytoote.com

farsnews.com


نوشته شده در سه شنبه 17 شهريور 1394ساعت 12:4 توسط راحله 313| |

ای که گفتی فمن یمت یرنی
جان فدای کلام دلجویت
کاش روزی هزار مرتبه من
مردمی تا بدیدمی رویت

من یمت یرنی.jpg

این ابیات اشاره به کلامی از امیرالمومنین علی (ع) دارد
که خطاب به حارث همدانی فرمود:

یا حار همدان من یمت یرنی من مومن او منافق قبلا
هر کسی بمیرد مرا خواهد دید چه مومن باشد چه منافق

 


نوشته شده در سه شنبه 17 شهريور 1394ساعت 12:0 توسط راحله 313| |

مرجع دریافت ابزار و قالب وبلاگ
By Ashoora.ir & Night Skin