یـا امیر المومنین حیدر کرار (ع


امام زمان حضرت مهدي -عجل الله تعالی فرجه الشریف- فرموده اند:

 

( الْحَقُّ مَعَنا فَلَنْ یُوحِشَنا مَنْ قَعَدَ عَنّا،

وَنَحْنُ صَنائِعُ رَبِّنا، وَالْخَلْقُ بَعْدُ صَنائِعُنا )

 

حق با ما اهل بیت است و كناره گیرى عده اى از ما هرگز

سبب وحشتمان نمى شود;

چرا كه ما دست پرورده هاى پروردگاریم،

و دیگر مخلوقین خداوند،

دست پرورده هاى ما هستند.

 

الغیبه، شیخ طوسى، ص285، ح245 ; احتجاج، ج2، ص278 ; بحارالأنوار، ج53، ص178، ح9


نوشته شده در سه شنبه 19 اسفند 1393ساعت 15:7 توسط راحله 313| |

محتوا و فضیلت سوره نصر

این سوره در مدینه نازل شده و داراى 3 آیه است 


این سوره در مدینه و بعد از هجرت نازل شده است ، و در آن بشارت و نوید از پیروزى عظیمى مى‏دهد كه به دنبال آن مردم گروه گروه وارد دین خدا مى‏شوند ، و لذا به شكرانه این نعمت بزرگ پیغمبر اكرم (صلى‏الله‏علیه‏وآله‏وسلّم) را دعوت به تسبیح و حمد الهى و استغفار مى‏كند .

گر چه در اسلام فتوحات زیادى رخ داد ، ولى فتحى با مشخصات فوق جز فتح مكه نبود ، به خصوص اینكه طبق بعضى از روایات اعراب معتقد بودند اگر پیامبر اسلام (صلى‏الله‏علیه‏وآله‏وسلّم) مكه را فتح كند و بر آن مسلط گردد این دلیل بر حقانیت او است ، چرا كه اگر بر حق نباشد خدا چنین اجازه‏اى را به او نمى‏دهد ، همانگونه كه به لشكر عظیم ابرهه اجازه نداد ، به همین دلیل بعد از فتح مكه مشركان عرب گروه گروه وارد اسلام شدند .

بعضى گفته‏اند : این سوره بعد از صلح حدیبیه در سال ششم هجرت ، و دو سال قبل از فتح مكه نازل گردید .
اما اینكه بعضى احتمال داده‏اند بعد از فتح مكه در سال دهم هجرت در حجة الوداع نازل شده بسیار بعید است ، چرا كه تعبیرات سوره با این معنى سازگار نیست ، زیرا خبر از یك حادثه مربوط به آینده مى‏دهد ، نه گذشته . 

در اینكه از كجاى این سوره چنین مطلبى استفاده مى‏شود در میان مفسران گفتگو است ، زیرا در ظاهر آیات آن چیزى جز بشارت از فتح و پیروزى نیست ، این مفهوم ظاهرا از اینجا استفاده شده كه این سوره دلیل بر آن است كه رسالت پیامبر (صلى‏ الله‏علیه‏ و آله‏و سلّم) به پایان رسیده ، و آئین او كاملا تثبیت شده است ، و معلوم است در چنین حالتى انتظار رحلت از سراى فانى به جهان باقى ، كاملا قابل پیش‏بینى است .

اینجاست که تطبیق این سوره با ظهور حضرت مهدی عجل الله

تعالی فرجه الشریف و جهانی سازی دین مبین اسلام بدست ان

حضرت و گرایش گروهی غیرمسلمانان ب این دین مبارک

کاملا نمود پیدا میکند ..

در باره فضیلت تلاوت این سوره در حدیثى ( از پیغمبر اكرم (صلى‏ الله‏علیه‏و آله‏و سلّم) آمده است ) : من قرأها فكانما شهد مع رسول الله (صلى‏ الله‏علیه‏و آله‏و سلّم) فتح مكه : كسى كه آن را تلاوت كند همانند این است كه همراه پیغمبر در فتح مكه بوده است .

در حدیث دیگرى از امام صادق (علیه‏السلام) مى‏خوانیم : كسى كه سوره اذا جاء نصر الله و الفتح را در نماز نافله یا فریضه بخواند خداوند او را بر تمام دشمنانش پیروز مى‏كند و در قیامت در حالى وارد محشر مى‏شود كه نامه‏اى با او است كه سخن مى‏گوید ، خداوند آن را از درون قبرش همراه او بیرون فرستاده ، و آن امان نامه‏اى است از آتش جهنم ... .


نوشته شده در چهار شنبه 13 اسفند 1393ساعت 18:56 توسط راحله 313| |

مرجع دریافت ابزار و قالب وبلاگ
By Ashoora.ir & Night Skin